Hoe moet je een dagje pakawi 2 jaar voorstellen nou zo

Pakawi park 2 jaar
Vandaag 3 juli heeft Pakawi 2 jaar bestaan. Hiervoor heeft Pakawi park de naam Olmense Zoo gehad. Vorige jaar bij Pakawi 1 jaar werd het nieuwe tijger verblijf geopend en dit jaar was het een groot spektakel.

De dag begint rond 10:00 bij de ingang van Pakawi park waar je word verwelkomd door Pakawi de mascotte van het park. Bij de parkeerplaats was te merken dat het vrij druk zou worden! Bij de kassa krijg je een plattegrond en een dag schema van hoe de dag is ingedeeld, vergeet niet dat je een gratis retour krijgt van het park om nog eens te komen.

Om 11:00 begon de eerste roofvogel show (rider editie), de roofvogel show is een thematische vogelshow met ridders rovers eigenlijk een groot spektakel. Veel verschillende vogels die rond vliegen, waaronder de woestijn buizerd, de chili arend (blauwe arend), 2 zwarte gieren en zo nog een aantal roofvogels. 2de roofvogel show was om 14:00 en deze was het zelfde als de eerste maar deze was voor de bezoekers die wat later kwamen.

Om 13:00 was het bijeneter momentje, in de tropenhal zag je hoe de bijeneters werden gevoerd en hoe ze jagen op het voer wat ze krijgen.

Pakawi show xl om 15:00 uur, groot spektakel waar veel variatie te zien was. Zo was er een clown, lieselotte diels was pijl en boos aan het schieten onderste boven, latoya zwart was aan het gymnastieke en zo waren er nog een paar.

16:00 was het wolven moment waar je zag hoe 2 verzorgers enorm mooi een praatje hielden over de wolven en je zag dat de wolven niet gevaarlijk zijn voor mensen.

17:00 ringstaart moment, er werd verteld uit hoeveel dieren het ringstaart verblijf bestaat, maar ook dat de ringstaart maki’s niet bijten maar scheuren dus ze goed moeten oppassen tijdens het voeren. In Pakawi park zit momenteel 1 jong.

18:00 voorstelling nieuwe tijgers, dit verliep niet helemaal vlekkeloos (dit werd iets later). Na een korte speech werd er verteld wat de namen zijn (waka en iwa) en dat ze vanaf vandaag 3 juli officieel zichtbaar zijn voor het publiek. Natuurlijk is er ook gezegd dat ze bij de eerst volgende bezoek met zijn 3e zichtbaar zijn voor het publiek dus dan zie je voortaan 3 tijgers 1 witte en 2 bruine.

Van 19:00 tot 22:00 was er een gezellig bbq en een liveband en een kort nieuwe praatje over wat de plannen zijn komende jaren van Tommy Pasteels.

Wat is uit eindelijk de uitkomst van de dag, het is een enorm gezellig park waar veel te beleven was. Natuurlijk kijken we uit naar de volgende bezoeken van dit park.