Jubileum Album staat online

beste bezoekers,

ik dank jullie hartelijk voor de 1000 bezoeker. ik heb vandaag met mijn lieve ome Sven van de Ende Dierenpark Amersfoort bezocht en heb enorm genoten. Het park zelf een beetje chaotisch maar opzich wel enorm leuk, we hebben veel wolven puppies op de foto gezet.. want ja het is gewoon veelste leuk. ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken en wil het afsluiten met een weg geef actie met een dagje uit samen met mij de fotograaf 🙂 als je mee wilt doen graag een berichtje plaatsen als reactie dan word er binnen kort geloot.

Een reactie op “Jubileum Album staat online

  • Ga zo door Maxi je bent heel enthousiast om foto’s te maken maar ook om de mensen wat te leren van het dierenrijk .ik zie op onze volgende avontuur

    Geliked door 1 persoon

Reacties zijn gesloten.